Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Naaldwijk

Wil je een schoonmaakhulp in Naaldwijk? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Naaldwijk! Op deze website verstrekken we veel tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-naaldwijk

Een schoonmaakster in Naaldwijk gezocht

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Naaldwijk inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Verder heb je steeds meer praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Naaldwijk vergelijken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster komt poetsen. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Goed nieuws: er zijn nuttige webapplicaties die daarbij helpen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Westland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Naaldwijk

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Naaldwijk

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Naaldwijk, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Honselersdijk, Maasdijk, Bleiswijk en Bergschenhoek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster is er voor alle huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf check je enkele veel voorkomende taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De ventilatie reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,20 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte bevordert productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere bedrijven in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Naaldwijk. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €30,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van kantoren, scholen, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €24,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €13,50 tot wel €16,75 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Naaldwijk huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Naaldwijk?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan liggen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie