Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bunschoten

Wil je een schoonmaakhulp in Bunschoten? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Bunschoten! Op deze website bieden we handige tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-bunschoten

Een schoonmaakster in Bunschoten gezocht

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Bunschoten inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Afsluitend heb je steeds meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Bunschoten zoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan huis komt. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw verzoek ingewilligd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een goede schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van nuttige online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Bunschoten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bunschoten

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Bunschoten

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Bunschoten, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Eemnes, Soest, Baarn en De Bilt.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. Bijgaand bieden wij enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,00 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op een fijne werksituatie en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei schoonmaakondernemers in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Bunschoten. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €30,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Utrecht.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €20,50 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot +/- €18,00 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Bunschoten kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Bunschoten?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie