Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Bilt

Wil je een schoonmaakhulp in De Bilt? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in De Bilt! Op dit platform tref je nuttige tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-de-bilt

Een schoonmaakster in De Bilt gezocht

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in De Bilt inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook heb je steeds meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in De Bilt vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser komt poetsen. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat de opdracht goedgekeurd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is handig om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een professionele schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Marktplaats.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in De Bilt.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Bilt

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in De Bilt

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in De Bilt, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Baarn, Bunschoten, Zeist en De Ronde Venen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder check je de meest gangbare schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen van kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp (lokaal) al vanaf €13,30 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in De Bilt. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,00 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Tarief: tussen gemiddeld €25,00 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,60 tot wel €16,50 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan je afspraken maken over oven schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in De Bilt huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in De Bilt?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie