Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bilthoven

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Bilthoven? Steeds meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een goede schoonmaker in Bilthoven! Op deze pagina bieden we veel tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-bilthoven

Een schoonmaakster in Bilthoven inhuren

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Bilthoven inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer platforms waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Bilthoven zoeken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp komt werken. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Contactverzoek

  Selecteer enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw inschrijving wederzijds passend is heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op praktische portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in De Bilt.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bilthoven

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Bilthoven

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Bilthoven, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Den Dolder, Bosch en Duin, Austerlitz en Woerdense Verlaat.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser is er voor alle schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder check je enkele veel voorkomende werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (regionaal) al vanaf €13,00 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Bilthoven. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Utrecht.
 • Prijs: tussen om en nabij de €22,50 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot wel €15,00 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die afgewerkt worden: stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Bilthoven huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan het aantal m2, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Bilthoven?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Het complete huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie