Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ell

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Ell? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Ell! Op ons portaal tref je veel tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bespreken we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-ell

Een schoonmaakster in Ell inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Ell inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ell vinden

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals prijs p/uur, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra de opdracht beantwoord wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse vraag- en aanbodsites die je hierbij helpen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Leudal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ell

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Ell

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht check je adressen van schoonmaakspecialisten in Ell, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Haler, Hunsel, Kessel en Maasbree.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in en rondom jouw woning. Hieronder bekijk je enkele veel voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp (lokaal) al voor €13,30 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte helpt bij het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende schoonmaakondernemers in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Ell. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,50 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €25,00 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot wel €18,25 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: ramen wassen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de planten doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Ell kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Ell?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven bedragen tussen de €250,00 tot €600,00.

Plaats een reactie