Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Haler

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Haler? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Haler! Op ons portaal tref je concrete tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-haler

Een schoonmaakster in Haler gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Haler inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Haler opzoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster komt schoonmaken. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, takenpakket en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw verzoek ingewilligd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat je precies verwacht. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op diverse platforms die daarbij helpen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Helpling.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Leudal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Haler

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Haler

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Haler, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Hunsel, Ittervoort, Ell en Kessel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster is er voor alle huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder bekijk je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Opvouwen van de was.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp uit de regio al voor €12,60 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor bevordert een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende schoonmakers in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Haler. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen de €23,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,20 tot wel €16,50 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die gedaan worden: stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen. Daarnaast kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Haler laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Haler?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie