Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sibrandabuorren

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Sibrandabuorren? Flink wat Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Sibrandabuorren! Op deze pagina ontdek je concrete tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bieden we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-sibrandabuorren

Een schoonmaakster in Sibrandabuorren zoeken

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Sibrandabuorren inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Sibrandabuorren zoeken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er speciale online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Marktplaats.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sibrandabuorren

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Lokale schoonmaakbedrijven in Sibrandabuorren

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Sibrandabuorren, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in IJlst, Greonterp, Dearsum en Lytsewierrum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder verstrekken we een lijst met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,90 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor stimuleert het werkplezier en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse aanbieders in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Sibrandabuorren. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,00 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van kantoren, horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €24,50 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €12,70 tot +/- €19,25 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Indien nodig kan je afspraken maken over strijken of de planten water geven.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Sibrandabuorren hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld afstoffen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van het aantal ruimtes, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Sibrandabuorren?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie