Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dordrecht

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Dordrecht? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, geen rotklusjes meer en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Dordrecht! Op dit platform ontdek je diverse tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-dordrecht

Een schoonmaakster in Dordrecht vinden

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Dordrecht inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ook zien wij steeds meer online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Dordrecht vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw verzoek goedgekeurd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er handige portalen die jou helpen zoeken. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulpstudent.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Dordrecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dordrecht

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Dordrecht

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Dordrecht, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf bekijk je een overzicht met schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,10 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor helpt bij een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse dienstverleners in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Dordrecht. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen +/- €22,50 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,00 tot wel €18,25 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Dordrecht kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van het aantal m2, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Dordrecht?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten liggen tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie