Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zwijndrecht

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Zwijndrecht? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Zwijndrecht! Op onze schoonmaakwebsite delen wij concrete tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-zwijndrecht

Een schoonmaakster in Zwijndrecht vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Zwijndrecht inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Verder heb je allerlei speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Zwijndrecht vinden

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan de slag gaat. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer de opdracht passend is voor de werknemer heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er diverse websites die je hierbij helpen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Marktplaats.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Zwijndrecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zwijndrecht

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Zwijndrecht

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Zwijndrecht, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Dordrecht en Hoeksche Waard.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel verstrekken we een opsomming met klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen van kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,30 p/uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor bevordert gelukkige werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere schoonmaakondernemers in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Zwijndrecht. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,50 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen ongeveer €22,50 en €35,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,60 tot zo’n €18,75 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Zwijndrecht laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Zwijndrecht?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie