Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker de Hoef

Op zoek naar een schoonmaakhulp in de Hoef? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in de Hoef! Op ons portaal lees je volop tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €12,90 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-de-hoef

Een schoonmaakster in de Hoef vinden

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in de Hoef inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Ook kan je gebruik maken van online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in de Hoef zoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Er zijn filters zoals kosten, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb je een match.

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op praktische vraag- en aanbodsites die je hierbij helpen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Marktplaats.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in De Ronde Venen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht de Hoef

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in de Hoef

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in de Hoef, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Amstelhoek, Vrouwenakker, De Kwakel en Naarden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster huur je in voor de meest gangbare klussen in en rondom jouw woning. Bijgaand delen wij de meest voorkomende schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • De was strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €13,30 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere dienstverleners in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in de Hoef. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Utrecht.
 • Prijzen: tussen +/- €23,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €13,40 tot wel €18,00 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in de Hoef hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in de Hoef?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie