Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Amstelhoek

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Amstelhoek? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Amstelhoek! Op deze website bieden we praktische tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €12,60 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-amstelhoek

Een schoonmaakster in Amstelhoek inhuren

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Amstelhoek inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Amstelhoek zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, werkzaamheden en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Kies een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er praktische Apps en websites die jou helpen zoeken. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in De Ronde Venen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Amstelhoek

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Amstelhoek

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Amstelhoek, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Vrouwenakker, Kudelstaart, de Hoef en De Kwakel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder delen wij een opsomming met taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Glazenwassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleren wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp in de buurt al voor €12,80 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor bevordert een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal aanbieders in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Amstelhoek. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Utrecht.
 • Kostprijs: tussen de €23,00 en €30,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot +/- €20,00 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die opgepakt worden: keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Amstelhoek hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Amstelhoek?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan bedragen tussen de €250,00 tot €525,00.

Plaats een reactie