Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Kwakel

Op zoek naar een schoonmaakhulp in De Kwakel? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in De Kwakel! Op deze pagina ontdek je concrete tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €12,90 p/uur.

schoonmaker-zoeken-de-kwakel

Een schoonmaakster in De Kwakel zoeken

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in De Kwakel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast heb je steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in De Kwakel zoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, takenpakket en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw uitnodiging beantwoord wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om op locatie te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische portalen die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Uithoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Kwakel

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in De Kwakel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in De Kwakel, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in de Hoef, Amstelhoek, Naarden en Bussum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in jouw huishouden. Bijgaand vind je de meest voorkomende klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was wegwerken.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,80 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse aanbieders in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in De Kwakel. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €22,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot +/- €16,50 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in De Kwakel laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld dweilen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week hangt af van het aantal m2, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in De Kwakel?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie