Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bussum

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Bussum? Steeds meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Bussum! Op deze pagina verstrekken we concrete tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Ook bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-bussum

Een schoonmaakster in Bussum vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Bussum inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast zijn er diverse vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Bussum zoeken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser komt werken. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, takenpakket en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is goed om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op handige applicaties die daarbij helpen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Gooise Meren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bussum

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Bussum

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Bussum, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Naarden, De Kwakel, Muiderberg en Muiden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser is er voor alle werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het volgende deel check je een opsomming met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen lappen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving al voor €12,50 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte zorgt voor de werksfeer en productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Bussum. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €25,00 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,10 tot zo’n €17,75 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die gedaan worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, ramen wassen, afstoffen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Bussum huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Bussum?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie