Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Mill

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Mill? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Mill! Op onze schoonmaakwebsite delen wij nuttige tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €12,60 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-mill

Een schoonmaakster in Mill gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Mill inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook kan je gebruik maken van handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Mill inhuren

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw verzoek wederzijds passend is heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Land van Cuijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Mill

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Mill

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Mill, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Langenboom, Sint Hubert, Rijkevoort-De Walsert en Rijkevoort.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle klussen in jouw huishouden. Bijgaand vind je een overzicht met taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,50 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte zorgt voor de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal dienstverleners in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Mill. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,50 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van scholen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen ongeveer €23,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot +/- €15,50 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die gedaan worden: dweilen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Daarnaast kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Mill kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Mill?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie