Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Langenboom

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Langenboom? Meer en meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Langenboom! Op ons portaal tref je duidelijke tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-langenboom

Een schoonmaakster in Langenboom vinden

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Langenboom inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder kan je gebruik maken van handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Langenboom vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp aan de slag gaat. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er handige platforms die je hierbij helpen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Marktplaats.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Land van Cuijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Langenboom

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Langenboom

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Langenboom, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Sint Hubert, Wilbertoord, Mill en Rijkevoort-De Walsert.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle werkzaamheden in en rondom huis. Bijgaand check je een opsomming met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Het wassen van de kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,30 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan de productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende aanbieders in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Langenboom. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €25,00 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van horeca en hotels, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen ongeveer €24,50 en €34,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,20 tot €18,50 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale klussen die afgewerkt worden: stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Langenboom hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Langenboom?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie