Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Amstenrade

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Amstenrade? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Amstenrade! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we praktische tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder bespreken we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-amstenrade

Een schoonmaakster in Amstenrade inhuren

Heb je het erg druk en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Amstenrade inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zijn er diverse handige platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Amstenrade opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt poetsen. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische vraag- en aanbodsites die je hierbij helpen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulpstudent.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Beekdaelen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Amstenrade

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Amstenrade

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Amstenrade, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Oirsbeek, Doenrade, Hoensbroek en Schinnen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder bieden wij enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen lappen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de regio nu al vanaf €12,50 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende organisaties in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Amstenrade. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,50 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen +/- €21,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot wel €18,25 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Amstenrade kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Amstenrade?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie