Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Valburg

Wil je een schoonmaakhulp in Valburg? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Valburg! Op deze website verstrekken we volop tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Nu al vanaf €12,60 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-valburg

Een schoonmaakster in Valburg vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Valburg inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend heb je steeds meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Valburg vergelijken

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw verzoek ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er verschillende Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Care.com: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Overbetuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Valburg

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Valburg

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Valburg, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Homoet, Slijk-Ewijk, Herveld en Andelst.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder verstrekken we een overzicht met klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Het wassen van de kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,10 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor stimuleert productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Valburg. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van kantoren, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen plus minus €24,00 en €34,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €12,80 tot zo’n €16,25 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals afwassen of de planten water geven.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Valburg hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Valburg?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten liggen tussen de €250,00 tot €575,00.

Plaats een reactie