Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Andelst

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Andelst? Steeds meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het vinden van een goede schoonmaker in Andelst! Op ons portaal lees je veel tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we adressen van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-andelst

Een schoonmaakster in Andelst vinden

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Andelst inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste heb je allerlei online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Andelst zoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat voor jou van belang is. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op praktische applicaties die daarbij helpen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Nationalehulpgids.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Overbetuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Andelst

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Andelst

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Andelst, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Herveld, Valburg, Hemmen en Zetten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder bieden wij een lijst met huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €12,50 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte bevordert een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere schoonmaakondernemers in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Andelst. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,00 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van kantoren, winkels, horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €24,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,90 tot +/- €15,75 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Andelst kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Andelst?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie