Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zetten

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Zetten? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Zetten! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we diverse tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €13,40 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-zetten

Een schoonmaakster in Zetten vinden

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Zetten inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Verder zien wij steeds meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Zetten vinden

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, ervaring en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanmelding wederzijds passend is heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is goed om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat voor jou van belang is. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Er bestaan speciale websites die daarbij helpen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Marktplaats.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Overbetuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zetten

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Zetten

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zetten, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Hemmen, Andelst, Dodewaard en Randwijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in jouw huishouden. In het overzicht hieronder vind je enkele veel voorkomende klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Opvouwen van de was.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de regio al vanaf €13,50 per uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor stimuleert een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse dienstverleners in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Zetten. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €25,00 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €20,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,30 tot +/- €18,50 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die gedaan worden: afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste huishoudens in Zetten huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan het aantal m2, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Zetten?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten liggen tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie