Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ellecom

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Ellecom? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Ellecom! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we praktische tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-ellecom

Een schoonmaakster in Ellecom vinden

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Ellecom inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde ontstaan er meer en meer online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Ellecom inhuren

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een professionele schoonmaker kan soms lastig zijn. Tegenwoordig zijn er verschillende online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Rheden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ellecom

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Ellecom

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Ellecom, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Spankeren, Laag-Soeren, Dieren en Didam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf delen wij de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Het wassen van de kleding.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,00 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal dienstverleners in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Ellecom. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €20,50 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen de €23,50 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot +/- €19,25 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Jonge gezinnen in Ellecom hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Ellecom?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie