Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Spankeren

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Spankeren? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Spankeren! Op ons portaal bieden we handige tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens delen we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €12,70 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-spankeren

Een schoonmaakster in Spankeren inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Spankeren inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook zijn er diverse schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Spankeren inhuren

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw komt werken. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw inschrijving ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat je precies verwacht. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op handige websites die hiervoor specifiek service verlenen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Care.com: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Rheden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Spankeren

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Spankeren

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Spankeren, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Laag-Soeren, Eerbeek, Ellecom en Dieren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser is er voor alle karweitjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder bekijk je de meest gangbare werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp (regionaal) al vanaf €12,90 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij gelukkige werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Spankeren. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €20,00 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot wel €18,75 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal klussen die opgepakt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Spankeren hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van het aantal ruimtes, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Spankeren?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie