Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Eerbeek

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Eerbeek? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Eerbeek! Op dit platform bekijk je veel tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook behandelen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €13,20 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-eerbeek

Een schoonmaakster in Eerbeek gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Eerbeek inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Verder heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Eerbeek inhuren

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster bij je thuis komt. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, werkzaamheden en recensies.

 4. Contact opnemen

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw oproep positief wordt ontvangen heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan handige webapplicaties die daarbij helpen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Voor bedrijven.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Marktplaats.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Brummen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Eerbeek

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Eerbeek

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Eerbeek, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Hall, Leuvenheim, Laag-Soeren en Spankeren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf delen wij een lijst met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed wassen.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,50 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor stimuleert een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal organisaties in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Eerbeek. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €23,50 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen de €20,00 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €12,60 tot zo’n €18,00 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Eerbeek huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Eerbeek?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie