Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Brummen

Wil je een schoonmaakhulp in Brummen? Steeds meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Brummen! Op deze website bieden we concrete tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens delen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-brummen

Een schoonmaakster in Brummen inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Brummen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Brummen zoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt een beroep doen op verschillende applicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Brummen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Brummen

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Brummen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Brummen, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Doesburg, Rheden, Montferland en Westervoort.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in jouw huishouden. In het overzicht hieronder check je een opsomming met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Opvouwen van de was.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp in de buurt al voor €12,90 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor bevordert de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei aanbieders in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Brummen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €24,50 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,70 tot +/- €18,00 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die opgepakt worden: afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan je afspraken maken over strijken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Brummen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Brummen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie