Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Doesburg

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Doesburg? Flink wat Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Doesburg! Op dit platform delen wij veel tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook namen en adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €12,80 p/uur.

schoonmaker-zoeken-doesburg

Een schoonmaakster in Doesburg gezocht

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Doesburg inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Doesburg vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster aan de slag gaat. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw verzoek beantwoord wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is handig om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op diverse websites die je hierbij helpen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Nationalehulpgids.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Doesburg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Doesburg

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Doesburg

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Doesburg, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Rheden, Doetinchem, Brummen en Montferland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser is er voor alle karweitjes in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder tref je de meest voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Opvouwen van de was.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,20 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal organisaties in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Doesburg. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,00 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van scholen, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €25,00 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,90 tot +/- €16,50 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Doesburg hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van het type woning, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Doesburg?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie