Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Megchelen

Wil je een schoonmaakhulp in Megchelen? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Megchelen! Op deze pagina tref je veel tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-megchelen

Een schoonmaakster in Megchelen zoeken

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Megchelen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook heb je allerlei handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Megchelen zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt schoonmaken. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, ervaring en reviews.

 4. Contactverzoek

  Selecteer enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw inschrijving ingewilligd wordt heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Oude IJsselstreek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Megchelen

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Megchelen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Megchelen, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Gendringen, Breedenbroek, Netterden en Varsselder.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom huis. In het overzicht hieronder bekijk je de meest voorkomende huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed wassen.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,60 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor draagt bij aan een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Megchelen. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,00 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen plus minus €22,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot wel €19,75 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: dweilen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of rondom de woning vegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Megchelen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor onder andere keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Megchelen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. De woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie