Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Varsselder

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Varsselder? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Varsselder! Op deze website vind je nuttige tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €12,90 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-varsselder

Een schoonmaakster in Varsselder zoeken

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Varsselder inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Ook heb je allerlei handige platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Varsselder zoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, werkzaamheden en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw uitnodiging beantwoord wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op praktische platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Voor bedrijven.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulpstudent.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Oude IJsselstreek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Varsselder

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Varsselder

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Varsselder, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Netterden, Megchelen, Etten en Ulft.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in en rondom huis. Hieronder delen wij een overzicht met klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,10 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor helpt bij de productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Varsselder. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €21,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,40 tot +/- €19,00 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Varsselder laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Varsselder?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie