Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hall

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Hall? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Hall! Op onze schoonmaakwebsite lees je praktische tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bespreken we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,10 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-hall

Een schoonmaakster in Hall vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Hall inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Hall opzoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op tarief, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan diverse platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Brummen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hall

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Hall

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Hall, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Leuvenheim, Tonden, Eerbeek en Laag-Soeren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in jouw huishouden. In het volgende deel check je een lijst met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €12,70 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor zorgt voor een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Hall. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen +/- €21,50 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,00 tot zo’n €17,25 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: dweilen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Hall kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Hall?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie