Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Herbaijum

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Herbaijum? Steeds meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Herbaijum! Op dit platform bekijk je nuttige tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €13,10 p/uur.

schoonmaker-zoeken-herbaijum

Een schoonmaakster in Herbaijum zoeken

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Herbaijum inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Verder zijn er diverse speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Herbaijum vinden

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser bij je thuis komt. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, ervaring en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw verzoek wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt aan huis op de afgesproken datum. Het is handig om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan verschillende online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Nationalehulpgids.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Waadhoeke.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Herbaijum

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Herbaijum

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Herbaijum, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Dongjum, Boer, Achlum en Hitzum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf bekijk je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wasmachines aanzetten.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,20 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte heeft effect op fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse schoonmakers in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Herbaijum. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of dakreiniging zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen de €24,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,90 tot wel €17,25 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen. Indien gewenst kan je afspraken maken over opruimen of de tuin doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Herbaijum huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan het type woning, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Herbaijum?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie