Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hitzum

Wil je een schoonmaakhulp in Hitzum? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Hitzum! Op deze pagina tref je diverse tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij delen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-hitzum

Een schoonmaakster in Hitzum gezocht

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Hitzum inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde zijn er diverse handige platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Hitzum zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er nuttige websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Voor bedrijven.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulpstudent.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Waadhoeke.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hitzum

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Hitzum

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hitzum, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Achlum, Herbaijum, Tzum en Franeker.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf delen wij een overzicht met huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Verschonen van beddengoed.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,70 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse organisaties in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Hitzum. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €23,50 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen ongeveer €22,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot wel €19,50 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, dweilen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Hitzum kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het type woning, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Hitzum?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie