Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Waadhoeke

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Waadhoeke? Flink wat Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Waadhoeke! Op ons portaal verstrekken we handige tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-waadhoeke

Een schoonmaakster in Waadhoeke zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Waadhoeke inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Waadhoeke opzoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Waadhoeke.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Waadhoeke

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Waadhoeke

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Waadhoeke, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Harlingen, Terschelling, Súdwest-Fryslân en De Fryske Marren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. Bijgaand delen wij een opsomming met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,20 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor helpt bij een fijne werksituatie en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Waadhoeke. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,00 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €23,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €12,80 tot zo’n €19,50 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klusjes die opgepakt worden: ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Waadhoeke hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het type woning, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Waadhoeke?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus liggen tussen de €375,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie