Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Winsum

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Winsum? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Winsum! Op deze website bieden we concrete tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bespreken we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €13,40 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-winsum

Een schoonmaakster in Winsum inhuren

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Winsum inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zien wij steeds meer praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Winsum vinden

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt schoonmaken. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. We raden aan om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale applicaties die je hierbij helpen. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Helpling.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Marktplaats.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Waadhoeke.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Winsum

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Winsum

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Winsum, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Húns, Leons, Lollum en Arum.

SchoonmaakbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
Tolsma’s Reiniging en Dienstverleningde Dobbe 68822 WLArum
ERESDÉ Regio/Schoonmaak/DienstverleningEdisonstraat 218861 NAHarlingen
Giga schoonmaakbedrijfMgr. W.H. Nolensstraat 748862 WHHarlingen
Schoonmaakbedrijf HétSchokkerhof 148862 PLHarlingen
Bloem Schoonmaakbedrijf TerschellingTorenstraat 98881 BEWest-Terschelling
de Poetsvrouw en Beheer TerschellingBurgemeester Mentzstraat 28881 ALWest-Terschelling
Vlieger MultiserviceU P Draismastraat 318806 KKAchlum
Schoonmaakbedrijf FranekerTaede Zijlstrastraat 228802 TKFraneker
Vlietstra BV SchoonmaakbedrijfHarlingerweg 498801 PAFraneker
Langerak BVDyksfeart 398801 ZEFraneker
Adressen van schoonmaakbedrijven in de buurt van Waadhoeke

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle karweitjes in en rondom huis. In het volgende deel delen wij enkele veel voorkomende werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed wassen.
 • Kleding strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,80 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse bedrijven in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Winsum. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,50 en €30,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen de €24,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot wel €17,75 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale werkzaamheden die uitgevoerd worden: afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Winsum huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, dweilen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Winsum?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten liggen tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie