Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Arum

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Arum? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Arum! Op ons portaal vind je praktische tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €12,60 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-arum

Een schoonmaakster in Arum inhuren

Heb je een druk leven en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Arum inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Arum zoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp komt werken. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval de opdracht geaccepteerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is verstandig om op locatie te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een vakkundige schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er handige Apps en websites die jou helpen zoeken. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Arum

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Arum

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Arum, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Lollum, Winsum, Kimswerd en Skingen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in en rondom huis. In onderstaande paragraaf verstrekken we een opsomming met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed wassen.
 • Kleding strijken.
 • De was opvouwen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp uit de regio al voor €12,50 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor bevordert een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Arum. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €21,50 en €35,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, horeca en hotels, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Kosten: tussen +/- €22,50 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot +/- €15,00 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: stofzuigen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Arum huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Arum?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie