Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Waverveen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Waverveen? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Waverveen! Op deze pagina tref je veel tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bespreken we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-waverveen

Een schoonmaakster in Waverveen vinden

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Waverveen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde zijn er diverse online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Waverveen zoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster aan de slag gaat. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk en vergelijk de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Kies een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw oproep ingewilligd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is goed om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt gebruik maken van praktische online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in De Ronde Venen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Waverveen

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Waverveen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Waverveen, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Wilnis, Woerdense Verlaat, Vinkeveen en Mijdrecht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf tref je de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Opvouwen van de was.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,20 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal organisaties die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Waverveen. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, kantoren, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Utrecht.
 • Kosten: tussen de €20,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €12,50 tot +/- €20,00 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Waverveen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Waverveen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie