Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Burgerbrug

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Burgerbrug? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Burgerbrug! Op deze pagina vind je praktische tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €13,10 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-burgerbrug

Een schoonmaakster in Burgerbrug vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Burgerbrug inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Burgerbrug zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw inschrijving beantwoord wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is goed om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een ijverige schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Care.com: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Schagen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Burgerbrug

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Burgerbrug

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Burgerbrug, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Petten, t Zand, Sint Maartensvlotbrug en Sint Maartensbrug.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel vind je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €12,50 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Burgerbrug. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen plus minus €24,50 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,20 tot €16,00 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Burgerbrug laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Burgerbrug?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie