Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker t Zand

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in t Zand? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een goede schoonmaker in t Zand! Op onze schoonmaakwebsite vind je diverse tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens delen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €12,80 p/uur.

schoonmaker-zoeken-t-zand

Een schoonmaakster in t Zand gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in t Zand inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in t Zand vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp bij je thuis komt. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb je een match.

 5. Kennismaking

  De poetser komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Tegenwoordig zijn er praktische online marktplaatsen die je hierbij helpen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Care.com: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Schagen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht t Zand

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in t Zand

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in t Zand, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Oudesluis, Callantsoog, Petten en Burgerbrug.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf vind je de meest voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Het wassen van de kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,70 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor zorgt voor het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei schoonmaakondernemers in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in t Zand. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €20,00 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot €16,25 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: dweilen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in t Zand kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door het aantal m2, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in t Zand?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €650,00.

Plaats een reactie