Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oudesluis

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Oudesluis? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Oudesluis! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je diverse tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens behandelen we bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €12,80 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-oudesluis

Een schoonmaakster in Oudesluis gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Oudesluis inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Verder ontstaan er meer en meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Oudesluis inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp komt werken. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een ervaren schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er praktische webapplicaties die je hierbij helpen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Voor bedrijven.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulpstudent.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Schagen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oudesluis

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Oudesluis

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Oudesluis, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Callantsoog, Anna Paulowna, t Zand en Petten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster is er voor alle huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf bekijk je enkele veel voorkomende klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,50 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere schoonmakers in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Oudesluis. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van winkels, horeca en hotels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €25,00 en €30,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,60 tot zo’n €15,75 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Oudesluis kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door het type woning, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Oudesluis?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €575,00.

Plaats een reactie