Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Boer

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Boer? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Boer! Op onze schoonmaakwebsite bieden we duidelijke tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens vergelijken wij populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-boer

Een schoonmaakster in Boer zoeken

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Boer inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder kan je gebruik maken van speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Boer opzoeken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien de opdracht goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt aan huis op de afgesproken datum. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op praktische Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Nationalehulpgids.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Waadhoeke.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Boer

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Boer

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Boer, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Ried, Peins, Dongjum en Herbaijum.

SchoonmaakbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
Vlieger MultiserviceU P Draismastraat 318806 KKAchlum
Tolsma’s Reiniging en Dienstverleningde Dobbe 68822 WLArum
ERESDÉ Regio/Schoonmaak/DienstverleningEdisonstraat 218861 NAHarlingen
Giga schoonmaakbedrijfMgr. W.H. Nolensstraat 748862 WHHarlingen
Schoonmaakbedrijf HétSchokkerhof 148862 PLHarlingen
Bloem Schoonmaakbedrijf TerschellingTorenstraat 98881 BEWest-Terschelling
Schoonmaakbedrijf FranekerTaede Zijlstrastraat 228802 TKFraneker
Vlietstra BV SchoonmaakbedrijfHarlingerweg 498801 PAFraneker
Langerak BVDyksfeart 398801 ZEFraneker
Scala Cleaning SchoonmaakbedrijfDe Poon 78754 BCMakkum
Gegevens van schoonmaakbedrijven in en rondom Waadhoeke

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom jouw woning. Bijgaand tref je een lijst met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen wassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kleding strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €13,10 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij productieve werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Boer. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €23,50 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €20,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,10 tot wel €18,00 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Boer hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Boer?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten liggen tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie