Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Meeuwen

Wil je een schoonmaakhulp in Meeuwen? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ijverige schoonmaker in Meeuwen! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij nuttige tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-meeuwen

Een schoonmaakster in Meeuwen gezocht

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Meeuwen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Afsluitend zijn er diverse platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Meeuwen zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, ervaring en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw aanmelding ingewilligd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat je precies verwacht. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een professionele schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan verschillende bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Altena.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Meeuwen

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Meeuwen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Meeuwen, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Babyloniënbroek, Dussen, Drongelen en Eethen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei klussen in jouw huishouden. Bijgaand verstrekken we de meest voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp uit de regio nu al vanaf €12,50 p/uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene bedrijven in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Meeuwen. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,00 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, scholen, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijs: tussen gemiddeld €24,00 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot wel €19,00 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard klusjes die opgepakt worden: dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Meeuwen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. het type woning, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Meeuwen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie