Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bennebroek

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Bennebroek? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Bennebroek! Op dit platform bieden we nuttige tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €12,70 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-bennebroek

Een schoonmaakster in Bennebroek vinden

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Bennebroek inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Bennebroek zoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, werkzaamheden en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is goed om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van bedreven schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er verschillende online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Bloemendaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bennebroek

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Bennebroek

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Bennebroek, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Hoofddorp, Zwaanshoek, Bentveld en Vogelenzang.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp is er voor alle huishoudelijke taken in en rondom huis. In het volgende deel vind je een opsomming met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €12,80 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor zorgt voor productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende aanbieders in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Bennebroek. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €22,00 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen ongeveer €22,00 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,90 tot zo’n €17,25 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of rondom de woning vegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Bennebroek huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van het aantal m2, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Bennebroek?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie