Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vogelenzang

Wil je een schoonmaakhulp in Vogelenzang? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Vogelenzang! Op deze pagina verstrekken we duidelijke tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook vergelijken wij bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-vogelenzang

Een schoonmaakster in Vogelenzang gezocht

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Vogelenzang inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Daarnaast heb je allerlei online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Vogelenzang zoeken

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp komt werken. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is handig om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van bedreven schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan handige online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Care.com: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Bloemendaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vogelenzang

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Vogelenzang

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Vogelenzang, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Bentveld, Bennebroek, Aerdenhout en Santpoort-Zuid.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen binnen- en buitenshuis. Bijgaand check je een lijst met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleren wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,20 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse bedrijven in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Vogelenzang. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen +/- €21,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot wel €19,00 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten water geven.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Vogelenzang hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen, dweilen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Vogelenzang?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €575,00.

Plaats een reactie