Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bloemendaal

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Bloemendaal? Meer en meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Bloemendaal! Op dit platform ontdek je volop tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-bloemendaal

Een schoonmaakster in Bloemendaal gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Bloemendaal inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Bloemendaal vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw oproep geaccepteerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op diverse portalen die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Care.com: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Bloemendaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bloemendaal

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Bloemendaal

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Bloemendaal, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Heemstede, Haarlemmermeer, Zandvoort en Haarlem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes binnen- en buitenshuis. Hieronder vind je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,10 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor heeft effect op gelukkige werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende schoonmaakondernemers in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Bloemendaal. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals ramen zemen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen +/- €24,50 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,50 tot +/- €16,75 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard taken die afgewerkt worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Bloemendaal hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het aantal m2, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Bloemendaal?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten liggen tussen de €200,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie