Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Overveen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Overveen? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Overveen! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we duidelijke tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we namen en adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-overveen

Een schoonmaakster in Overveen inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Overveen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde heb je allerlei online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Overveen vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals tarief, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw aanmelding ingewilligd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er speciale online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulpstudent.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Bloemendaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Overveen

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Overveen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Overveen, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Spaarndam, Spaarndam, Velserbroek en Driehuis.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp huur je in voor de meest gangbare karweitjes in en rondom huis. In het overzicht hieronder vind je de meest voorkomende werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was wegwerken.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,40 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse bedrijven in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Overveen. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,00 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen +/- €23,50 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €13,20 tot +/- €18,75 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de vuilnisemmers legen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Overveen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen. Het exacte aantal uur per week hangt af van de grootte van het huis, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Overveen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €350,00 tot €575,00.

Plaats een reactie