Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Spaarndam

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Spaarndam? Flink wat Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Spaarndam! Op dit platform lees je concrete tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €13,30 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-spaarndam

Een schoonmaakster in Spaarndam vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Spaarndam inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Daarnaast ontstaan er meer en meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Spaarndam inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp aan huis komt. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, ervaring en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw aanvraag beantwoord wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn praktische platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Homeworks.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Spaarndam

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Spaarndam

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Spaarndam, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Haarlemmerliede, Spaarnwoude, Spaarndam en Overveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. Hieronder bieden wij de meest gangbare klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Het wassen van de kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp uit de regio al voor €13,10 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte zorgt voor de productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse dienstverleners in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Spaarndam. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,00 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van winkels, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €25,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot zo’n €19,75 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, dweilen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Spaarndam kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan het type woning, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Spaarndam?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie