Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Well

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Well? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Well! Op deze website lees je duidelijke tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €12,70 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-well

Een schoonmaakster in Well vinden

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Well inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Well zoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw verzoek beantwoord wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is handig om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op nuttige platforms die jou helpen zoeken. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Marktplaats.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Maasdriel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Well

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Well

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Well, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Wellerlooi, Wanssum, Well en Bergen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder vind je de meest gangbare schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Kleding strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €12,90 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte stimuleert gelukkige werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere organisaties in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Well. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen plus minus €20,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot wel €19,75 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: keuken reinigen, afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Well kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan het type woning, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Well?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten bedragen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie