Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bergen

Wil je een schoonmaakhulp in Bergen? Steeds meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Bergen! Op schoonmakerzoeken.nl tref je concrete tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-bergen

Een schoonmaakster in Bergen zoeken

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Bergen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast ontstaan er meer en meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Bergen opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt werken. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Marktplaats.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Bergen Limburg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bergen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Bergen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Bergen, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Well, Well, Siebengewald en Afferden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand bieden wij de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was opvouwen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,20 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende aanbieders in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Bergen. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,50 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen plus minus €23,00 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €13,30 tot €19,75 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Bergen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Bergen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie