Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Herkenbosch

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Herkenbosch? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Herkenbosch! Op ons portaal bekijk je nuttige tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook adressen van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €13,20 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-herkenbosch

Een schoonmaakster in Herkenbosch gezocht

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Herkenbosch inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde heb je steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Herkenbosch vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser bij je thuis komt. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een bedreven schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Roerdalen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Herkenbosch

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Herkenbosch

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Herkenbosch, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Sint Odiliënberg, Haelen, Melick en Swalmen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel vind je de meest gangbare schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,10 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan een efficiënte werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse schoonmakers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Herkenbosch. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen +/- €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,90 tot +/- €19,25 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die de hulp uitvoert: dweilen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Herkenbosch huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Herkenbosch?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie