Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Haelen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Haelen? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Haelen! Op dit platform tref je diverse tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens delen we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €12,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-haelen

Een schoonmaakster in Haelen inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Haelen inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook zien wij steeds meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Haelen zoeken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw aanvraag wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Ons advies is om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn speciale applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Leudal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Haelen

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Haelen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Haelen, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Buggenum, Nunhem, Sint Odiliënberg en Herkenbosch.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf bekijk je enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (regionaal) al vanaf €13,30 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor zorgt voor het werkplezier en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Haelen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,00 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Kosten: tussen gemiddeld €21,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot €16,25 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Haelen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Haelen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €575,00.

Plaats een reactie