Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nunhem

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Nunhem? Steeds meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Nunhem! Op deze website tref je volop tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Ook delen we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €13,00 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-nunhem

Een schoonmaakster in Nunhem inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Nunhem inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Nunhem zoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp komt werken. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw oproep beantwoord wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is handig om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op handige online zoekmachines die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Leudal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nunhem

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Nunhem

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Nunhem, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Horn, Neer, Buggenum en Haelen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder check je een lijst met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp in de buurt al voor €12,70 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere bedrijven in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Nunhem. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,00 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Limburg.
 • Kosten: tussen plus minus €24,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,70 tot zo’n €17,50 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Nunhem huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Nunhem?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus liggen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie