Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Neer

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Neer? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Neer! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we nuttige tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 p/uur.

schoonmaker-zoeken-neer

Een schoonmaakster in Neer gezocht

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Neer inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Neer zoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Kies meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op speciale webapplicaties die je hierbij helpen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulpstudent.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Leudal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Neer

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Neer

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Neer, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Roggel, Heibloem, Horn en Nunhem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder bekijk je enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen van kleding.
 • De ventilatie reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp uit de regio al vanaf €13,50 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte bevordert fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende schoonmakers in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Neer. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,00 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen gemiddeld €25,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot +/- €15,25 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, ramen wassen, stofzuigen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals opruimen of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Neer hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het type woning, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Neer?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie