Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Roggel

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Roggel? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ervaren schoonmaker in Roggel! Op dit platform tref je nuttige tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bieden we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-roggel

Een schoonmaakster in Roggel zoeken

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Roggel inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder heb je steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Roggel zoeken

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra de opdracht passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is handig om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt natuurlijk gebruik maken van gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Leudal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Roggel

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Roggel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Roggel, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Heibloem, Leveroy, Neer en Horn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf bekijk je de meest voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De garage opruimen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,90 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Roggel. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,50 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van winkels, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen de €21,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,00 tot zo’n €19,00 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: afstoffen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de planten water geven.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Roggel huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor onder andere dweilen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Roggel?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €525,00.

Plaats een reactie